Extern evenement

Waterbouwdag 2019: Naar Circulair Bouwen in Water

Op donderdag 3 oktober vindt de Waterbouwdag 2019 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht en als belangrijke speler binnen de… Lees verder »

Congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit

Begin november vindt de 23e editie plaats van congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit in Hoevelaken, met tientallen lezingen en discussiefora…. Lees verder »

Carrièredag Technology & Innovation NHL Stenden Hogeschool

Op donderdag 25 april zijn wij aanwezig op de Carrièredag Technology & Innovation van NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Het is… Lees verder »

Civiele Bedrijvendagen TU Delft

Op woensdag 15 en donderdag 16 mei vinden de Civiele Bedrijvendagen van TU Delft plaats. Deze dagen zijn bedoeld om… Lees verder »

Earth Science Career Event

Vrijdag 15 februari vindt de Aardwetenschappelijke Loopbaandag ‘Earth Science Career Event’ plaats op de Vrije Universiteit in Amsterdam voor studenten… Lees verder »

Kabeldag 2018

Donderdag 29 november vindt in het Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem De Kabeldag 2018 plaats. Dit is een tweejaarlijks terugkerend event georganiseerd… Lees verder »

Bedrijvendag Bouwkunde & Civiele Techniek (HAN)

Woensdag 10 oktober vond op de HAN-campus in Arnhem de 11e Bedrijvenmarkt Bouwkunde en Civiele Techniek plaats. Lievense was deze… Lees verder »

Civiel Symposium (TU Delft)

Door het Gezelschap “Practische Studie”, de studievereniging van studenten Civiele Techniek aan de TU Delft werd ook dit jaar weer… Lees verder »