Home / Over Lievense

Over Lievense

Wij zijn Lievense. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Lievense is gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling, multidisciplinaire projecten, bouwconstructies, milieu onderzoeken, infra, water & omgeving, leidingen & hoogspanning en leidingbeheer.

Wij zijn een nationaal en internationaal opererend bureau met 10 locaties in Nederland en 1 in het buitenland. Met 375 medewerkers behoren wij tot een van de grotere advies- en ingenieursbureaus in Nederland. Sinds oktober 2019 zijn wij onderdeel van WSP, een wereldwijd advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada.

Organisatiestructuur

Met 375 medewerkers zijn wij een middelgroot bureau. Lievense wordt aangestuurd door algemeen directeur Eric van den Broek en sector directeuren Robert Glebbeek (Stad & Omgeving) en Tjerk Jonker (Water & Infra).

 

 

Missie en Visie

Missie
Vanuit het persoonlijke contact met onze klanten, tonen onze betrokken en vakkundige experts elke dag eigenaarschap in het creëren van realiseerbare oplossingen.

Visie
Onze klanten werken in een dynamische maatschappij. De snelheid waarin ontwikkelingen zich voordoen is groot. Voorop lopen, anticiperen en elke keer weer state-of-the-art oplossingen aanbieden maakt het verschil voor onze klanten.

Onze 7 Zekerheden

De 7 zekerheden van Lievense zijn opgesteld in 2016 in ons beleidsplan. Met deze zekerheden definiëren we als bedrijf onze gezamenlijke cultuur, en een vaste denk- en werkwijze.

1. Wat we beloven komen we na
2. We zijn nieuwsgierig naar de klant en zijn omgeving
3. We informeren onze klanten tijdig
4. Het project staat centraal
5. We tonen eigenaarschap
6. We leveren kwaliteit
7. We zijn kritisch naar elkaar

Een impressie van onze projecten