Home / Stage of afstuderen

Stage of afstuderen?

Werken bij Lievense betekent afwisselend werk in een dynamische omgeving. Ambitieus, vernieuwend, resultaatgericht en trots. Dat zijn wij!

Herken jij je in deze eigenschappen? Wie weet pas je dan uitstekend binnen ons bedrijf. Onze deur staat altijd open voor gemotiveerde en leergierige studenten die niets liever willen dan zichzelf blijven ontwikkelen in hun vakgebied.

Actuele stages

Benieuwd naar de mogelijkheden van een (afstudeer)stage bij Lievense I WSP? Wij bieden voor al onze werkvelden stageplaatsen aan.

Open sollicitatie

Zit hier niet de (afstudeer)stage tussen wat je zoekt? Open aanvragen voor stageplaatsen of afstudeeropdrachten zijn altijd welkom. Zodra wij hiervoor kansen binnen onze organisatie zien, dan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek.

Wie gingen jou voor?

Noémi van Beek
Student HRM

 

Ik volg de opleiding Human Resource Management aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. In februari ben ik gestart met mijn stage bij Lievense in Nieuwegein. Ik vind Lievense een erg interessant bedrijf, omdat er een aantal projecten gestart zijn naar aanleiding van de fusie en harmonisatie na de naamswijziging in september 2018.

Ariel Herrera
Student Bouwkunde

 

In februari ben ik gestart met een stage bij Lievense in Elst voor de duur van 20 weken. De eerste weken van mijn stage ben ik aan de slag gegaan als constructief BIM modelleur. Ik kreeg de gelegenheid om te werken aan diverse projecten zoals woningen en utiliteitsgebouwen.

Angelique Vermeulen
Student Water Science en Management

De afgelopen maanden heb ik stage gelopen bij Lievense in Nieuwegein op het gebied van water en omgeving. De stage is onderdeel van mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Water Science en Management aan de Universiteit Utrecht.

Bart Laros
Student Civiele Techniek

 

Als civiel technicus ben ik werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw. Ik werk veel samen met collega’s aan uiteenlopende projecten. Ik ben mijn stageperiode begonnen als beginnend modelleur, een goede manier om me thuis te voelen in de wereld van bouwkunde en tevens een mooie opstap om constructief te gaan rekenen.