KICK-START JOUW CARRIÈRE BIJ LIEVENSE!

Wij bieden studenten, starters en professionals bij Lievense een boeiende loopbaan, met voldoende ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Lievense draag je bij aan aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur, water en milieu. Lievense heeft veel disciplines onder één dak, wat een integrale aanpak van vraagstukken mogelijk maakt. Je leert hierdoor verder te kijken dan de grenzen van je eigen vakgebied. Onze mensen vormen een solide en gepassioneerd team dat werkt aan een gezonde en veilige toekomst voor organisaties, gebieden en projecten.

Sinds 1 januari 2019 is Petersburg Consultants, een ingenieursbureau op het gebied van hoogspannings- en buisleidingeninfrastructuur, onderdeel van Lievense. Bekijk de vacatures van Petersburg Consultants.

Lievense voor studenten

Werken bij Lievense betekent afwisselend werk in een dynamische omgeving. Onze deur staat altijd open voor gemotiveerde en leergierige studenten die niets liever willen dan zichzelf blijven ontwikkelen in hun vakgebied.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf ingeschreven bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Hiermee ben je bij ons verzekerd van een leuke en leerzame stage die voldoet aan alle vereisten van jouw opleiding.

Actuele stages

Benieuwd naar de mogelijkheden van een (afstudeer)stage bij Lievense? Wij bieden voor al onze adviesgebieden stageplaatsen aan. Zit tussen onze vacatures niet de stage(opdracht) die jij zoekt? Open aanvragen voor een stageplek of onderzoeksopdracht zijn altijd welkom!

Lievense voor starters

Sta jij aan het begin van jouw carrière? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde starters. Lievense biedt volop kansen en mogelijkheden om brede werkervaring op te doen. Een goede ondersteuning en begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling vinden wij daarnaast erg belangrijk.

Starters zijn de toekomst. Daarom bestaat er binnen onze organisatie een Young Professionals club die elk kwartaal een evenement voor haar leden organiseert. De activiteiten lopen uiteen: van workshops tot projectbezoeken en van een midzomer BBQ tot het vormen van denktanks over specifieke onderwerpen.

Lievense voor professionals

Ook voor ervaren professionals biedt onze organisatie volop kansen en mogelijkheden om verder te groeien in hun vakgebied. Zowel in de breedte als in de diepte. Met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven alsook ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Wij gaan graag het gesprek met je aan!